ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος στους παίκτες: "Είστε παλικάρια με ψυχή"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Πλατανιάς, Ολυμπιακός ICON

Ο Γιώργος Παράσχος δεν είχε να προσάψει το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Ο Μακεδόνας τεχνικός τους χαρακτήρισε στα αποδυτήρια παλικάρια.

Παρά την αξιόλογη προσπάθεια στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πλατανιάς, δεν απέφυγε την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Χανιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, αλλά δέχτηκαν δύο τέρματα στο δεύτερο μισό, από Μαρίν και Ρομαό.

Μετά το ματς, ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου λόγω "αδιαθεσίας" όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, έπιασε τους παίκτες του και τους είπε δυο λόγια για τον αγώνα. "Μπράβο σας, συγχαρητήρια. Είστε παλικάρια και παίξατε με ψυχή".

Δεν είχε κανένα παράπονο από την προσπάθεια ο τεχνικός του Πλατανιά, η διοίκηση του οποίου μέσω ανακοίνωσης έκανε καταγγελίες για προπηλακισμούς και "επιτροπή υποδοχής" στο γήπεδο. Η αποστολή των Χανιωτών επέστρεψε στη βάση της και από βδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/4, 19.30) στα Χανιά. Ο Πλατανιάς ύστερα από 26 αγώνες είναι στην 7η θέση με 41 βαθμούς.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ