ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Σημαντική η ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 1-0"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τα κομβικά σημεία του αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον "δικέφαλο".

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά την ήττα του Πλατανιά από τον ΠΑΟΚ με 3-1 έκανε και ο Γιώργος Παράσχος. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την ήττα του Πλατανιά:
" Είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Δεχθήκαμε δύο γκολ γρήγορα και είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι μετά από αυτό. Η ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 1-0 ήταν σημαντική αλλά και στο 2-0 πιέσαμε τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ. Δυστυχώς εκεί που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεχθήκαμε το τρίτο γκολ που ήταν 100% φάουλ, αλλά δεν το είδε ο διαιτητής. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και φέτος μπορούμε να πούμε μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά".

Για τη συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ:
"Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Αν καταφέρει να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι σε θέση να το γυρίσει. Έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και είναι θέμα χρόνου να διεκδικεί το πρωτάθλημα".

Για τα όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον ίδιο:
"Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια, από εκεί και πέρα, όταν ένας προπονητής από την Κ20 αναλαμβάνει αυτό το καράβι, δείχνει ότι με τη σοβαρότητα και με τη δουλειά, μπορεί να καταφέρει πολλά και να κάνει μία καλή προπονητική καριέρα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ