ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Πάρα πολύ βαρύ σκορ για την ομάδα μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην αδυναμία των παικτών του να ολοκληρώσουν σωστά τις τελικές προσπάθειες, ενώ υποστήριξε πως το σκορ είναι πολύ βαρύ βάσει της εικόνας της ομάδας του.

Ο Πλατανιάς ήταν εξαιρετικός για 75 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τελικά γνώρισε "βαριά ήττα" με 3-0 στο ΟΑΚΑ απ' την Ένωση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των χανιωτών, Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην αδυναμία των παικτών του να ολοκληρώσουν σωστά τις τελικές προσπάθειες, ενώ υποστήριξε πως το σκορ είναι πολύ βαρύ βάσει της εικόνας της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Νομίζω ότι το σκορ είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα μου. Ένα παιχνίδι στο οποίο μπορώ να πω ότι δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο μέχρι το 78’ που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Η ΑΕΚ δεν μας έκανε οργανωμένη ή επικίνδυνη επίθεση στην εστία μας, εν αντιθέσει με μας όπου βγήκαμε πάρα πολλές φορές μπροστά, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο. Δεν είχαμε πάλι το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Για ακομα μία αγωνιστική πληρώνουμε δυστυχώς το γεγονός πως δεν ολοκληρώνουμε σωστά τις φάσεις. Το πληρώσαμε ακριβά μετά το 80’ με τα στημένα της ΑΕΚ. Αυτό το βαρύ σκορ δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να πεις πολλές κουβέντες... Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

Για την κατάρρευση του Πλατανιά μετά το 1-0 της ΑΕΚ: "Καταρχάς, δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Η ΑΕΚ μπορούσε να γίνει επικίνδυνη μόνο από τα στημένα γιατί πράγματι έχει παίκτες οι οποίοι έχουν καλά χτυπήματα και είναι ψηλή ομάδα. Από την στιγμή που έγινε το 2-0, σίγουρα, έχετε απόλυτο δίκιο, μπορώ να πω ότι εγκαταλείψαμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το βαρύ σκορ που είναι απαράδεκτο για μια επαγγελματική ομάδα Α’ Εθνικής.. Ο,τι φτιάξαμε για 78 λεπτά, τα γκρεμίσαμε στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Λαμπάδα" στον Μάνταλο, η ΑΕΚ 3-0 τον Πλατανιά
Τα γκολ και τα highlights της 12ης αγωνιστικής
Μοράις: "Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90ό λεπτό"
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ