ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Οι διαιτητές κάνουν εναντίον μας ό,τι τους καπνίσει"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε άδικη την ήττα με 3-0 του Πλατανιά από τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και επιτέθηκε στη διαιτησία. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του Πλατανιά, στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και έκανε λόγο για ρέντα της ομάδας του Μάκη Χάβου. Παράλληλα, επιτέθηκε στην διαιτησία, λέγοντας πως από την αρχή της σεζόν οι ρέφερι κάνουν ό,τι τους καπνίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Παρόλο που το σκορ δεν μας αφήνει να πούμε πολλά πράγματα, εγώ θέλω να πω ότι μας αδικεί. Δυστυχώς στο πρώτο λάθος που κάναμε δεχτήκαμε το γκολ, αν και είχαμε μπει καλύτερα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά ο Ντεβέσα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στις φάσεις που είχε. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο παίκτης του Παναιτωλικού με ένα ασύλληπτο σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά δεν μπορέσαμε να μειώσουμε παρά τις ευκαιρίες. Ολα αυτά μέχρι την αποβολή, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ αυστηρή. Όταν μένεις με δέκα παίκτες είναι πλέον πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ετσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι υποτιμητικό για μας. Τώρα έχουμε το ρεπό για να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα", είπε αρχικά και συνέχισε για την αποβολή του Πλιάτσικα και το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας:

"Ηταν φάουλ, αλλά σίγουρα όχι για δεύτερη κάρτα. Τι να πω για τους διαιτητές; Δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου, αλλά από την αρχή της σεζόν, κάνουν εναντίον μας ό,τι τους καπνίσει. Πιστεύω ότι και το 3ο γκολ είναι οφ σάιντ. Δυστυχώς, τους λέμε μια κουβέντα και μας πουλάνε μυαλό και μας υποτιμούν. Δεν σέβονται τίποτα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε: "Έχουμε πει ότι αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα έχει καμία σχέση με τον περυσινό. Δεν υπάρχουν πολύ αδύναμες ομάδες. Λίγο – πολύ οι μικρομεσαίες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα βασανιστούμε σίγουρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ