ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Να βρούμε λύσεις για να "σπάσουμε" την άμυνα τους"

Παράσχος: "Να βρούμε λύσεις για να "σπάσουμε" την άμυνα τους"

Η Ξάνθη διαθέτει ένα καλό σύνολο ενώ προέρχεται και από ένα σπουδαίο διπλό στην Λεωφόρο. Αυτό όμως δεν τρομάζει τον Γιώργο Παράσχο που θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στους Ακρίτες.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έκανε μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Χανίων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή ψυχολογία που έχουν οι Ακρίτες ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξει η ομάδα του Πλατανιά για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη έρχεται να μας αντιμετωπίσει με αρκετά καλή ψυχολογία, μετά από τη νίκη της στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά σφικτή στην άμυνα, κάτι που έχει αποδείξει κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της.

Όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται για να «σπάσουμε» την άμυνά τους και να φτάσουμε στη νίκη».

Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων με τον Μανούσο να μένει για πρώτη φορά εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Στάθης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι:

Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλβέρ, Τσουράκης, Γιορέντε.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ