ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Να μην ξαναζήσουμε τέτοιο παιχνίδι"

Παράσχος: "Να μην ξαναζήσουμε τέτοιο παιχνίδι"
Παράσχος, Γκουτσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, υποστήριξε μετά τη νίκη (3-2) επί του Λεβαδειακού ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στο β' μέρος και ευχήθηκε να μην ξαναζήσει τέτοιο ματς.

Αρχικά ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε μετά τη νίκη (3-2) του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ότι μπορέσαμε και πήραμε άλλους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς τα εύκολα, τα κάναμε δύσκολα. Κάναμε ένα καταπληκτικό α’ ημίχρονο στο οποίο ο αντίπαλος δεν πάτησε ούτε στην περιοχή μας και παρότι το σκορ έγινε 3-0 και φαινόταν καθαρά ότι στο β’ μέρος θα είναι μια τυπική διαδικασία, δυστυχώς δώσαμε ένα γκολ δώρο κι από εκεί και πέρα τους βάλαμε στο παιχνίδι.

Μας κυρίευσε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου τη μπάλα και αυτό με παραξένεψε ιδιαίτερα και παρόλο που βρήκαμε χώρους -γιατί ο αντίπαλος αναγκάστηκε να βγει πάρα πολύ ψηλά- δεν μπορέσαμε δυστυχώς να δημιουργήσουμε ούτε τις πολλές ευκαιρίες ούτε να κρατήσουμε τη μπάλα. Όχι ότι κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αλλά δεν παύει όπως έγινε το δεύτερο γκολ, το τελευταίο 15λεπτο-20λεπτο να το περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα, με το σχετικό άγχος κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το 3-2 που πιστεύω ότι μας αδικεί. Μας χάλασε όλη την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει στο α’ ημίχρονο. Ευτυχώς αυτά τα λάθη γίνονται πάρα πολύ νωρίς και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια και τουλάχιστον να μην ξαναζήσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι".

Για το πώς εξηγεί ότι ένα παιχνίδι που εξελισσόταν σε θρίαμβο για την ομάδα του κατέληξε σε μια τέτοια περιπετειώδη νίκη:

"Γιατί όταν δεχόμαστε ένα γκολ κι από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε και δεν μπορούμε να βάλουμε ένα 4ο γκολ, τότε ο αντίπαλος βρίσκεται να ελπίζει και σε πιέζει. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Θα προσπαθήσουμε αυτά τα πράγματα να τα διορθώσουμε".

Για το 2 στα 2 του Πλατανιά που είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει στην Super League:

"Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πιστεύω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Μην ξεχνάτε από εκεί και πέρα ότι πέρσι κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα και μετά πήγαμε καλά… Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια διάρκεια. Οπως ξεκινήσαμε φέτος, να τελειώσουμε κιόλας".

Για τον Μανούσο και τον Γιακουμάκη που έχουν ήδη από δύο γκολ στο πρωτάθλημα:

"Είναι δύο παιδιά στα οποία ποντάρουμε πάρα πολύ φέτος. Και οι δυο μας δίνουν αυτή την ταχύτητα την οποία χρειαζόμαστε. Μπορούν και βρίσκονται και όλα αυτά τα οποία κάνουν στις προπονήσεις αρχίζουν και τα βάζουν πάρα πολύ καλά στο μυαλό τους και τα βγάζουν στους αγώνες. Γι’ αυτό και λέω ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να σκοράρουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι η αλλαγή που έχουμε φέτος είναι ότι γινόμαστε πάρα πολύ πιεστικοί στην αντίπαλη άμυνα. Εχουμε πολλά τρεξίματα και μπορούμε να πιέζουμε τον αντίπαλο κι έτσι τον αναγκάζουμε να κάνει λάθη".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ