ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Να κυνηγήσουμε μια καλύτερη θέση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη φετινή πορεία και μίλησε για "μια καλύτερη θέση" στην τρέχουσα σεζόν της Super League.

O Πλατανιάς νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή, στα Περιβόλια για την 25η αγωνιστική της Super League, χάρη στο δέκατο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη και διατηρεί "ζωντανές" τις ελπίδες του για είσοδο στα playoffs. Ο τεχνικός της ομάδας από τα Χανιά, Γιώργος Παράσχος, υποστήριξε ότι θέλει "μια καλύτερη θέση" κι ευχαρίστησε τον συνάδελφό του, Σάββα Παντελίδη, για τη βράβευση πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον Σάββα Παντελίδη που με τίμησαν. Του εύχομαι να συμπληρώσει και αυτός 500 συμμετοχές. Είναι ικανότατος. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε. Ο Ηρακλής ήταν αποφασισμένος. Επαιζε την κατηγορία. Έδωσε την ψυχή του. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από την ομάδα της Βέροιας.

Φοβηθήκαμε μην χάσουμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δυνάμεις και έτσι πήραμε ένα δύσκολο τρίποντο και μας αφήνει κάποιες μικρές πιθανότητες να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε.

Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν ψηλά την ομάδα. Έχουν υψηλό κίνητρο, όμως έχουμε και παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχουμε προβλήματα: έχουμε φρεσκάδα, όμως έχουμε προβλήματα με κάρτες", υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ