ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Μια νίκη για να λυθούν τα πόδια μας"

Παράσχος: "Μια νίκη για να λυθούν τα πόδια μας"
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, υποστήριξε μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο πως οι Χανιώτες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας προκειμένου να βρουν ξανά την αυτοπεποίθηση τους.

Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε σε ένα ακόμα παιχνίδι να πανηγυρίσει μια εντός έδρας νίκη και όπως υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παράσχος η νίκη και το γκολ είναι αυτά που λείπουν από την ομάδα των Χανίων προκειμένου να βρουν την αυτοπεποίθηση τους και να έρθουν εν συνεχεία τα θετικά αποτελέσματα.

Ο έμπειρος τεχνικός στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στις ευκαιρίες που έχασε ο Πανιώνιος αλλά υποστήριξε πως μετά την αποβολή του Βλάχου είχε τις φάσεις για να φύγει νικήτρια.

Ο Παράσχος απάντησε και σε ερώτηση για τις μεταγραφές τονίζοντας πως οι Χανιώτες θέλουν παίκτη να ενισχύσει την επιθετική γραμμή αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν θα κάνουν η όχι μεταγραφές.

Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε:

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πάλι πάρα πολύ μέτρια. Φαίνεται καθαρά ότι μας λείπει μία νίκη και το πρόβλημά μας είναι ψυχολογικό περισσότερο. Το άσχημο όμως είναι πως ό,τι πάει στην εστία μας δυστυχώς μετράει… Στο α’ ημίχρονο και παρότι ο Πανιώνιος δεν έκανε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, ήταν όμως μια οργανωμένη ομάδα ειδικότερα στο χώρο του κέντρου όπου πολύ δύσκολα μπορούσαμε να περάσουμε πάσες, παρόλα αυτά δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος απέναντι στην εστία μας.

Δυστυχώς στο πρώτο φάουλ που έγινε, μέτρησε γκολ και από εκεί και πέρα το άγχος του παιχνιδιού μας βάρυνε τα πόδια. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν σημείωσε ένα δεύτερο γκολ ο Πανιώνιος στις δυο ευκαιρίες του Φούντα. Μετά την αποβολή όμως μπορώ να πω ότι δικαιούμασταν κι εμείς να λέμε ότι με τις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Δυστυχώς, ο Φίλιπ (Στανισάβλιεβιτς) δέχτηκε μια αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα. Θα μου πείτε, ήταν στο 94’… Δεν έχει καμία σχέση, παρασύρθηκε κι από εκεί και πέρα θα τον χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Αυτό το οποίο πρέπει οπωσδήποτε και πάνω απ’ όλα να διορθώσουμε είναι ν’ αποκαταστήσουμε την ηρεμία μας. Χάσαμε την ηρεμία μας σαν ομάδα, αυτό το προσόν το οποίο είχαμε… Και ειδικότερα στο γήπεδό μας, όχι τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια, όσο στο γήπεδό μας. Γι’ αυτό απαραίτητα θέλουμε μία νίκη για να μπορέσουν να λυθούν τα πόδια μας. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας. Την έχουμε συνηθίσει αλλιώς και πρέπει να επανέλθουμε στα παλιά, καλά παιχνίδια».

Για το αν η πίεση για νίκη έχει επηρεάσει αρνητικά τον Πλατανιά:
«Αυτό ακριβώς… Θέλουμε μια νίκη. Μια νίκη ρε παιδιά για να λυθούν τα πόδια των παικτών! Κι ειδικότερα στο γήπεδό μας. Η έδρα μας, που ήταν πέρσι το πιο δυνατό μας σημείο και υποχρεώναμε τους αντιπάλους μας στο μισό γήπεδο, δυστυχώς αυτό το χάσαμε… Και βλέπετε κι από το άγχος που έχει δημιουργηθεί στα παιδιά, ακόμα και σε έμπειρους παίκτες. Μας έφυγαν τα τρεξίματα, αυτή η μαχητικότητα την οποία είχαμε. Μπορούμε να βγάλουμε ένα 90λεπτο κάτω από πολύ μεγάλη πίεση απέναντι στον αντίπαλο, δυστυχώς όμως δεν το βγάζουμε… Και κρυβόμαστε. Και ειδικότερα στο χώρο του κέντρου όπου έχουμε παίκτες που μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα, να τρέξουν και να πρεσάρουν τον αντίπαλο, δυστυχώς όμως κρυβόμαστε γιατί φοβόμαστε να πάρουμε αυτές τις πρωτοβουλίες».

Για το ότι η ομάδα του ίσως θα πρέπει να «συμβιβαστεί» με τα φετινά δεδομένα και όχι με το τι γινόταν πέρσι:
«Αυτό που λείπει από πέρσι είναι το εύκολο γκολ. Πέρσι δημιουργούσαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και κάναμε γκολ. Δυστυχώς τώρα το γκολ για μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί σήμερα να βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ μέσα από συνδυασμό αλλά δυστυχώς μας έφυγαν κάποιοι παίκτες που στο σκοράρισμα τουλάχιστον μας είχαν βοηθήσει πάρα πολύ και ειδικότερα στο β’ γύρο».

Για το τι σκοπεύει να κάνει ο Πλατανιάς τον Γενάρη με το θέμα μεταγραφής επιθετικού:
«Καταρχήν πρέπει να βρεθούμε με τον πρόεδρο για να δούμε τι διάθεση υπάρχει. Όλα από εκεί ξεκινάνε. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί. Ο πρόεδρος έχει τον πρώτο λόγο. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται παίκτη, αυτό αποδεικνύεται από τα γκολ που έχουμε πετύχει».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ