ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Μ' αυτή τη νίκη θα περάσουμε όλοι πιο άνετα τις γιορτές"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης επί του Ατρομήτου, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του πρώην παίκτη του, Γιώργου Κορακάκη. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Ο Πλατανιάς, ύστερα από 9 αγωνιστικές, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Ατρομήτου στα Περιβόλια για την 15η αγωνιστικής της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην κρισιμότητα του παιχνιδιού, αλλά και στην σπουδαιότητα της νίκης. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του πρώην παίκτη του, Γιώργου Κορακάκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πολλά μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και για αυτό η προσπάθεια όλων είναι αξιέπαινη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε καιρό να κάνουμε τόσο καλό παιχνίδι, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαμε καθαρό μυαλό παρά την πίεση και αυτό είναι που μας βοήθησε να φτάσουμε στο 3-0. Με τη νίκη αυτή θα περάσουμε όλοι πιο άνετα τις γιορτές. Θέλω να πω κάτι και για τον κ. Κορακάκη. Ήταν πανέξυπνος και έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης. Πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να πετύχει και ως προπονητής, κάτι που του το εύχομαι ολόψυχα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κ. Παράσχος επεσήμανε: "Τα παιδιά δείξανε τις δυνατότητες που έχουν. Είχα πει ότι θέλουμε μια νίκη να φύγει το άγχος. Σήμερα το πιστέψαμε πολύ. Μέχρι τώρα είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Έχω την διαίσθηση και θα το δείτε, ότι στον β΄γύρο θα έχουμε την περσινή εικόνα".

Για τις μεταγραφές: "Κάτι γίνεται θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με έναν ή δύο παίκτες. Υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά, 3-0 τον Ατρόμητο
Κορακάκης: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο"
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ