ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Κρυφή ελπίδα για πεντάδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Βέροιας ότι υπάρχει μια κρυφή ελπίδα για πεντάδα, ενώ σημείωσε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στον Πλατανιά.

Μετά την επικράτηση (1-0) επί της Βέροιας, ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, είπε: "Από το σημερινό ματς κρατάμε μόνο τη νίκη. Νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι το παράξενο. Οσο ήμασταν 11 με 11 ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ηρεμία και καλή κυκλοφορία.

Οταν ήρθε η αποβολή επαναπαυτήκαμε και νομίζαμε ότι το γκολ θα μπει μόνο του. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές. Δεν έμεινα ικανοποιημένος, αλλά θα κρατήσω μόνο τη νίκη".

Για την προετοιμασία της ομάδας:

"Πάντως όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα κυρίως με τη γρίπη. Ο Μπανανά που βγήκε έξω δεν μπορούσε άλλο, το ίδιο οι Σίγκνεβιτς και Γιακουμάκης, με τον δεύτερο να παίζει ουσιαστικά χωρίς προπόνηση. Το ίδιο και ο Μαραγκός, τον οποίο αποκλείσαμε γιατί είναι άρρωστος. Για αυτό σας είπα στην αρχή ότι υπάρχει μια μικρή δικαιολογία".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

"Τώρα περιμένουμε τον Ηρακλή την ερχόμενη Δευτέρα για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Το πρόγραμμα μετά από αυτό το ματς είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια στα δύσκολα τα πάμε καλά. Υπάρχει μια κρυφή ελπίδα και θα προσπαθήσουμε να την εξαντλήσουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ