ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Καταλυτική η είσοδος του Ράμος"

Παράσχος: "Καταλυτική η είσοδος του Ράμος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην είσοδο του Ράμος στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Λεβαδειακό τόνισε ότι το ρίσκο που πήρε ο Πλατανιάς του βγήκε.

Η επικράτηση του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιώργο Παράσχο με τον έμπειρο τεχνικό να απονέμει τα εύσημα στον Ράμος και την παρουσία του στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο χαρακτηρίζοντας την καταλυτική.

Ο Παράσχος μίλησε και για την υπομονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του να αντεπεξέλθουν κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε αρκετά αμυντικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά διότι σήμερα παρότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιξε αρκετά κλειστά και λίγο πολύ πιστεύω ότι και το επόμενο παιχνίδι θα είναι κάπως έτσι διότι δεν είναι τυχαίο ότι και η Βέροια παίρνει εκτός έδρας βαθμούς παίζοντας έτσι κατά τον ίδιο τρόπο κλειστά. Πάνω απ' όλα με ευχαρίστησε ότι είχαμε την ηρεμία μας σε όλο σχεδόν το παιχνίδι.

Είχαμε μια πλήρη κατοχή της μπάλας, απλώς ορισμένες κινήσεις και ιδίως των δυο φορ μας και ιδιαίτερα του Ανγκούλο έβγαινε πολλές φορές πίσω, χάσαμε τα στηρίγματα μας και έτσι δεν μπορούσαμε να παίξουμε πάρα πολύ κάθετα, να κρατήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε περισσότερους κινδύνους στο πρώτο ημίχρονο.

Νομίζω ότι η είσοδος του Ράμος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταλυτική σε αυτόν τον τομέα. Ενισχύσαμε πάρα πολύ την επίθεση μας, ρισκάραμε μπορώ να πω και από τη στιγμή που βάλαμε το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα για εμάς ήταν όλα εύκολα.

Μια τελική είχε, αν δεν κάνω λάθος, ο Λεβαδειακός, μια στο πρώτο ημίχρονο και μια στο δεύτερο, και δυστυχώς δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που μπορούσαμε να το αποφύγουμε.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, να έχουμε την ίδια συνέχεια και στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να μπορέσουμε πολύ πιο άνετα να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βαθμολογικό άγχος".

Περιμένατε τον Λεβαδειακό να παίξει τόσο αμυντικά;
"Μα δεν είναι τυχαίο. Σας είπα ότι οι περισσότεροι βαθμοί του Λεβαδειακού είναι εκτός έδρας και όχι στην έδρα του. Λίγο πολύ έτσι παίζει ο Λεβαδειακός επειδή διαθέτει και καλούς επιθετικούς που μπορούν να αλλάξουν ένα με τις κόντρα επιθέσεις αλλά και με τον Μάντζιο σε ατομικό επίπεδο.

Αυτό το παιχνίδι του πηγαίνει για αυτό παίζει έτσι στα εκτός έδρας παιχνίδια και ήταν κάτι που περιμέναμε. Για αυτό και αλλάξαμε λίγο και το στυλ παιχνιδιού μας. Δεν παίξαμε όπως στα άλλα παιχνίδια αλλά διαφορετικά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ