ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Κάναμε πολλά λάθη αλλά τα καταφέραμε"

Παράσχος: "Κάναμε πολλά λάθη αλλά τα καταφέραμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καλλονή στάθηκε στη σημασία της νίκης επί μιας ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με τον Πλατανιά.

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του κυρίως στην αμυντική γραμμή στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη του Πλατανιά επί της Καλλονής με 2-1. Τρεις πόντοι πολύ σημαντικοί για την ομάδα των Χανίων που συνέχισε το σερί της ενώ ήταν κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους όπως υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Περάσαμε ένα δύσκολο απόγευμα. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Ίσως, όσα λάθη δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα κάναμε σ’ ένα ημίχρονο κι ειδικότερα στο πρώτο τέταρτο. Δυστυχώς, φάγαμε ένα γκολ που ήταν δώρο, άσχετα αν ήταν οφσάιντ ή όχι και από εκεί και πέρα μας γέμισε με νευρικότητα. Ευτυχώς τουλάχιστον μπορέσαμε κι ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και από εκεί και πέρα, περάσαμε σχετικά αλώβητα το πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι η συνέχεια για μας, στο β’ ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερη, παίξαμε μονότερμα τον αντίπαλο, αλλά δεν μπορέσαμε δυστυχώς να βάλουμε ένα γκολ πιο γρήγορα ούτως ώστε να κάνουμε μια πιο άνετη νίκη.

Ήταν πάντως καλό που ήρθε στα τελευταία λεπτά το γκολ και πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και μάλιστα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Σίγουρα, βαθμολογικά αυτό το στοιχείο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι (οι παίκτες μου) θα συνέρθουν τώρα. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, να δούμε τι έφταιξε και γιατί (επέδειξαν) τέτοια νευρικότητα. Πρώτη φορά το είδα στην ομάδα μας… Να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε ώστε να έχουμε και πάλι μια καλύτερη συνέχεια».


Για το πού οφείλονται τα λάθη στην άμυνα:
«Τα λάθη στην άμυνα τα έκαναν παίκτες οι οποίοι μέχρι στιγμής… Και πραγματικά όταν μιλήσαμε στο ξενοδοχείο γι’ αυτό το παιχνίδι, ειδικά για τα δύο τελευταία, τους είπα ότι ήμουν τόσο ικανοποιημένος από την άμυνά μας, που τους είπα επιτέλους, βρήκαμε την τετράδα η οποία νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα δέχεται γκολ. Δυστυχώς όμως, σε αυτό το παιχνίδι διαψεύστηκα και το κυριότερο είναι ότι εκτός από τους τέσσερις της αμύνης μας, λάθη έκανε ίσως κι ο καλύτερος κόφτης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ογκι (Γκνιάτιτς). Κάποια λάθη που γι’ αυτόν είναι άγνωστα. Τι να κάνουμε, ποδόσφαιρο είναι, όλα γίνονται και θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να τα διορθώσουμε».

Για το αν υπάρχει βαθμολογικός στόχος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος
:
«Όχι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όπως είδατε, η Καλλονή αλλά και ο Πανθρακικός άσχετα ότι κερδίσαμε 4-0, είναι ομάδες οι οποίες τα παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να βάλεις τέτοιο στόχο. Κοιτάμε μεμονωμένα το κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε και στα εκτός έδρας, που και εκεί πιστεύω έχουμε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς, να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους».

Για το τι έχει διαφοροποιηθεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα:
«Ίσως ρισκάρουμε περισσότερο στον επιθετικό τομέα. Σας είχα πει κι απ’ την αρχή ότι εμένα δεν μ’ αρέσει το αμυντικό ποδόσφαιρο, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας, ακόμα και με τον Ολυμπιακό ή με τον οποιονδήποτε. Θα δείτε μια ομάδα η οποία μπορεί και πολεμά όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Παίζει ανοικτά και από εκεί και πέρα βασίζεται στο ότι έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και αυτή η διάρκεια είναι που έχει αλλάξει, λίγο-πολύ, την εικόνα μας. Αλλά, ρισκάρουμε λιγάκι περισσότερο στην επίθεση απ’ ό,τι στα πρώτα παιχνίδια».

Για τον κόσμο:
«Είχε υπομονή κι αυτό ήταν πολύ καλό σήμερα. Ο κόσμος βοηθάει, άσχετα αν στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Βοηθάει και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, εκτός από το να τον ευχαριστήσουμε. Μακάρι να έρχονται και περισσότεροι».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ