ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Κάναμε καταπληκτικό δεύτερο γύρο"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
Μουνάφο, Σιμόες, Σκαρντοβέλι EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος άφησε να εννοηθεί ότι μετά την ήττα από την ΑΕΚ ότι ο Πλατανιάς δεν έχει ελπίδες για πεντάδα. Μίλησε για τον δεύτερο "καταπληκτικό" γύρο της ομάδας του στο πρωτάθλημα και για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ανέφερε μετά την ήττα (0-2) της ομάδας του από την ΑΕΚ: "Δυστυχώς είχαμε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να φαίνεται ότι η ΑΕΚ πέτυχε εύκολη νίκη. Φάγαμε εύκολα γκολ και κυρίως στο πρώτο μέρος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν είχαμε την ηρεμία να τελειώσουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε.

Πέσαμε σε έναν καλό τερματοφύλακα, έκανε καλό παιχνίδι ο Μπάρκας και έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ με ένα σουτ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Αν κερδίζαμε το σημερινό παιχνίδι θα βάζαμε δυνατή υποψηφιότητα να διεκδικήσουμε την πεντάδα μέχρι το τελευταίο ματς. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τα παιδιά, έκαναν ό,τι μπορούσαν και ειδικότερα ο β' γύρος ο δικός μας ήταν καταπληκτικός. Στα παιχνίδια που απομένουν θα κοιτάξουμε μήπως χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά που δεν έχουν συμμετοχές.

Μετά το Πάσχα, αφού δώσουμε και το ματς με τον Πανιώνιο, θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό, θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Θα εξαρτηθεί και από τις διαθέσεις του προέδρου, τι θα κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. Πολλά συμβόλαια λήγουν, θα φύγουν παίκτες που ήταν εφέτος στον βασικό κορμό. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ