ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός"

Παράσχος: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Γιώργος Παράσχος και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης του Φαλήρου.

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στη νίκη, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος:

"Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός, παρ' ό,τι είχε κι αυτός πολλές αλλαγές. Νομίζω ότι σαν ομάδα ήταν καλύτερος από μας. Είμαι ευχαριστημένος για το ότι κάποια παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά ή είχαν λίγα παιχνίδια στα πόδια τους.

Παρ' όλα αυτά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο όπου δεχτήκαμε το γκολ πάρα πολύ γρήγορα και "ψαχνόμασταν" σαν ομάδα, μετά ισορροπήσαμε και γενικότερα είχαμε μια καλή παρουσία.

Από τη στιγμή που πέτυχε το δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός τελείωσαν όλα και από εκεί και πέρα ήταν καθαρά διαδικαστικό το θέμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ