ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Πλατανιάς"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν αυτή που έπρεπε να πάρει τη νίκη καθώς παρά την υπεροχή που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος.

Ο Πλατανιάς παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στο ματς με τον Πλατανιά, καλύτερο και απ' ότι θα περίμενε ο ίδιος ο Γιώργος Παράσχος, όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με τα προηγούμενα χρόνια παρά τις αλλαγές που έγιναν στο 80% του ρόστερ.

Ενώ επίσης επιτέθηκε στον Γιορέντε και την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παράσχος σημείωσε:

"Να ευχηθώ καλή χρονιά, καλό πρωτάθλημα να έχουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας γιατί δεν σας κρύβω ότι κάθε πρεμιέρα και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός έχει δυσκολίες. Και επειδή στην ομάδα μας το 80% του έμψυχου υλικού ανανεώθηκε πλήρως για αυτό είχα έναν προβληματισμό και μια φοβία για τη συνέχεια αυτής της ομάδας.

Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ συγκρατημένα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ παρά να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία εκτός από τα δυο πρώτα λεπτά που κάναμε μια καλή αντεπίθεση και μπορούσαμε κάτι να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ακίνδυνος και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που παίξαμε, του παθητικού εμένα δεν μου αρέσει και για αυτό στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Νομίζω ότι ήμασταν καλοί. Η ομάδα που έπρεπε να προηγηθεί ή να κερδίσει ήταν ο Πλατανιάς.

Κρατάω τη καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτικές για να κάνει ανάλογη πορεία με τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Μπορούσαμε να κερδίσουμε εμείς. Ο Παναθηναϊκός εκτός από το γκολ που πέτυχε δεν απείλησε ξανά την εστία μας. Εν αντιθέσει με τον Βλαχοδήμο που έκανε αρκετά καλές αποκρούσεις. Οπότε θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς".

Περιμένατε να δείξει τέτοια εικόνα η ομάδα σας;
"Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια κατορθώσαμε να αποκτήσουμε αυτή τη συνοχή γρήγορα. Απλώς φοβόμουν να την πω. Γιατί άλλο να κάνεις φιλικά παιχνίδια και άλλο να έχεις το άγχος του πρωταθλήματος, το βαθμολογικό. Πόσο μάλλον να παίζεις κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που ναι μεν μπορεί να του λείπουν οι μπακ του αλλά έχει και πολλές λύσεις και μεγάλη ποιότητα παικτών. Αλλά αυτό το ματς με γέμισε αισιοδοξία και πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Για τον Γιορέντε θα μας πείτε κάτι;
"Τι να πω για τον Γιορέντε ρε παιδιά το είπα πολλές φορές. Όσο φοράνε κοντό παντελονάκι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη καμία. Παρότι του φερθήκαμε άψογα, τι να πω για αυτό το παιδί. Τον πήραμε τελευταία μέρα των μεταγραφών, με χίλιες ευχαριστίες, δεν έβρισκε ομάδα και στο τέλος τρεις μέρες πριν από το πρωτάθλημα ζήτησε να φύγει και μας άφησε με ένα παίκτη να παίζει αριστερά και να ψάχνουμε μια λύση στο αριστερό μας άκρο".

Θα υπάρξει και άλλη ενίσχυση;
"Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ας βρούμε πρώτα παίκτη για το αριστερό μας άκρο και ας παραμείνουμε εκεί".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ