ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Επαληθεύτηκαν τα μηνύματα για τη διαιτησία"

Παράσχος: "Επαληθεύτηκαν τα μηνύματα για τη διαιτησία"
Παράσχος, Γκουτσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, υποστήριξε ότι η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα, αφήνοντας αιχμές για τον ορισμό του Σπυρίδωνα Σελίμου.

Ο Πλατανιάς έχασε με 2-0 από τον Αστέρα, στην Τρίπολη για την 7η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Γιώργος Παράσχος, απέδωσε στη διαιτησία του Σπυρίδωνα Σελίμου το αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτού, όπως και ότι επαληθεύτηκε η δυσαρέσκεια για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή.

"Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω για τη διαιτησία, όμως νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε η διαιτησία. Και του διαιτητή και των εποπτών. Στο δεύτερο λεπτό μας κόβει με ένα οφ σάιντ, το πέναλτι του Γιακουμάκη που δε δόθηκε, την αδικαιολόγητη αποβολή του Στάθη, αν και η πρώτη κάρτα δεν υπάρχει.

Απέναντι σε μια ομάδα που είχε αρκετό άγχος, πέρα από την ευκαιρία του Μάσα στο πρώτο ημίχρονο, δε μπορούσαν να μας κάνουν άλλη και νομίζω ότι όσο περνούσαν τα λεπτά από κει και πέρα το παιχνίδι θα ήταν ανοικτό και θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Μετά την αποβολή γύρισε το παιχνίδι και δεχθήκαμε μια ήττα την οποία δεν αξίζαμε. Όλα τα μηνύματα μέσα στην εβδομάδα δυστυχώς επαληθεύτηκαν", υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ