ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες"

Παράσχος: "Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες"
Μιλούνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος αδυνατούσε να πιστέψει πώς χάθηκε η νίκη επί του Παναιτωλικού, χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του στον Πλατανιά ιδανικούς αυτόχειρες.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια, ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος είπε: " Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Δεν είναι δυνατόν αυτές τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να μην τις τελειώσουμε. Και ευκαιρίες που έγιναν από πολύ καλές συνδυασμένες προσπάθειες. Με ένα δεύτερο γκολ θα λύνονταν τα πόδια των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλλαγή μας έκανε ζημιά.

Επαναπαυτήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείρηση για να κρατήσουμε το 1-0. Μέσα από μια στημένη φάση και χωρίς να κινδυνέψουμε, εκτός από μια κόντρα επίθεση που έκοψε ο Κουλιμπαλί, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είναι κρίμα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Τι να κάνουμε... Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τη νίκη που αξίζαμε".

Πρόσθεσε ακόμα: "Αυτό που φοβόμασταν έγινε. Το ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είναι καλός στις στημένες φάσεις. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Το άσχημο είναι ότι χάσαμε και τον Μενδρινό, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Θα τον χάσουμε για μερικές εβδομάδες. Ο Σελίν έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη του, δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του. Θα δούμε στη μαγνητική που θα κάνει τι ακριβώς έχει".

Κατέληξε: "Είναι δύσκολο να έχουμε στόχο την πεντάδα. Αν μπούμε στο άγχος αυτό, μπορεί και να μας κάνει κακό".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ