ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Διαλύστε τους συνδέσμους!"

Παράσχος: "Διαλύστε τους συνδέσμους!"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το φετινό πρωτάθλημα.

Για την φετινή σεζόν: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είχαμε κακό πρόσωπο τα υπόλοιπα τα παλέψαμε. Μετά την πρώτη αγωνιστική είχαμε καλό πρόσωπο.Για το πιο είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ομάδας: Η ομάδα αποτελείται από το σύνολο της. Όχι από μονάδες. Έχουμε συγκεκριμένους τρόπους παιχνιδιού. Κυνηγάμε το αποτέλεσμα, γι” αυτό βγάζουμε αυτή την εικόνα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ.»

Για το πρόγραμμα του Πλατανιά: «Να είναι μοιρασμένα τα δύσκολα παιχνίδια θέλουμε. Το χειρότερο πρόγραμμα που υπήρχε το είχαμε εμείς και η Ξάνθη. Καλύτεροι να “σπάνε” αυτά τα ματς. Ο παράγοντας δεν έχει την υπομονή και παίρνει αποφάσεις στα τρία με τέσσερα αποτελέσματα παίρνει αποφάσεις. Εγώ τα έχω δει. Το θέμα είναι τι θα τραβήξουν τα νέα παιδιά. Λέγαμε ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες προπονητές και δείτε τώρα πόσοι έμειναν.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτά τα παιχνίδια που έχουν μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε συγκεντρώσει 20-21 βαθμούς θα είναι καλό. Και να παίζουμε καλή μπάλα, αυτοί που βλέπουν την ομάδα και έρχονται στο γήπεδο να την χαίρονται.»

Για την κατάσταση στα ελληνική γήπεδα, ποιος θεωρεί ότι φταίει και ποια θα ήταν η λύση: «Θα είχα διαλύσει όλους τους συνδέσμους. Όλα τα προβλήματα προκαλούνται από εκεί. Δεν γίνεται αυτοί που λένε ότι αγαπούν την ομάδα να φέρονται έτσι. Δεν γίνεται ξέροντας ότι πετώντας φωτοβολίδες θα τιμωρηθεί η ομάδα σου να το κάνεις. Ούτε οι πρόεδροι των ομάδων κάνουν τίποτα, ούτε η πολιτεία. Το ποδόσφαιρο πεθαίνει σιγά σιγά και στο γήπεδο πλέον πάνε μόνο αυτοί. Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με την προπονητική αυτά βλέπω.»

Για το Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός και τί θα έλεγε στους «ερυθρόλευκους» αν ήταν προπονητής τους: «Τι να τους πω; Αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά του πάει του Ολυμπιακού αυτό το παιχνίδι. Και το pressing διαθέτει και καλός στην κόντρα είναι. Ίσως ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια έχει τόσο γρήγορη ομάδα. Αν μπορεί να αντεπεξέλθει κόντρα σε αυτούς τους επιθετικούς και αυτή την ομάδα, ίσως να μπορέσει να κάνει κάτι.»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πολύ. Ο ΠΑΟΚ έκανε κινήσεις, ξεκίνησε καλά, αλλά πάλι έχει μεταμορφωθεί. Επέστρεψε η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, αλλά δεν πίστευα ότι θα τελειώσει από το Νοέμβριο. Ποιοτικά είναι πολύ καλύτερο.»

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ