ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παραμένουν δυο οι απόντες στον Πλατανιά

Παραμένουν δυο οι απόντες στον Πλατανιά
Γουνδουλάκης, Πλατανιάς INTIME SPORTS

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Πλατανιά με τον Γιώργο Παράσχο να έχει πλέον στην διάθεση του και τον Γουνδουλάκη ενώ περιμένει να ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας των Χανίων στο μεταγραφικό παζάρι.

Η επιστροφή του Γουνδουλάκη στις προπονήσεις από την Δευτέρα (6/7) ήταν το ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Παράσχο στον Πλατανιά που πλέον είδε τις απουσίες να περιορίζονται στους Μιλούνοβιτς και Νέπλιακ που έχουν δικαιολογημένα άδεια.

Την ίδια ώρα ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι με τον Ντουμίτρου, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Βέροια, να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την γραμμή κρούσης του Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ η απογευματινή, παιχνίδια τακτικής και μίνι διπλό. Μοναδικοί απόντες -δικαιολογημένα- οι Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ