ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πάλι χωρίς Ζιλβάν ο Πλατανιάς

Πάλι χωρίς Ζιλβάν ο Πλατανιάς
Τζιλβάν INTIME SPORTS

Ο Παράσχος άφησε εκτός αποστολής για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Ζιλβάν και όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από την ομάδα των Χανίων. Κανένα άλλο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Γιώργος Παράσχος έστειλε μήνυμα στον Ζιλβάν ότι δεν τον υπολογίζει και πως έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά που δείχνει ο Βραζιλιάνος άσος στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή και πολύ δύσκολα θα του εμπιστευθεί ξανά από εδώ και στο εξής θέση σε αποστολή του Πλατανιά και όλα δείχνουν ότι τον Γενάρη οι δυο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παράσχος έμεινε και ο Τσουράκης ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ήταν κλινήρης στο σπίτι του εξαιτίας μιας ίωσης που τον είχε καταβάλει. Ενώ και ο Μουνάφο δεν είναι ακόμα έτοιμος σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή (18.15) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.
Στην τελευταία προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Πλατανιά ανακοίνωσε την αποστολή. Αναλυτικά: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Σωτηρίου, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Ιτούα, Ντίνας, Βάντερσον, Πάγκαλος, Σελίν, Αποστολόπουλος και Γιακουμάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ