ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίρνουν σειρά οι Έλληνες στον Πλατανιά

Παίρνουν σειρά οι Έλληνες στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Μετά τις διαπραγματεύσεις με τον Τόρες στον Πλατανιά αναμένεται να συζητήσουν και με τους Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ζαραδούκα και Δημήτρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Προς παραμονή οι δυο πρώτοι, αβέβαιο το μέλλον των άλλων δυο.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον Τόρες δεν έφεραν τη συμφωνία ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας του Πλατανιά και τον Ισπανό και πλέον ο έμπειρος στραίκερ βρίσκεται στην Ισπανία με το θέμα της παραμονής του να μένει ανοιχτό.

Μέσα στην εβδομάδα όμως οι εκπρόσωποι της ομάδας των Χανίων αναμένεται να συζητήσουν με τους Έλληνες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν σε λίγες μέρες.

Έτσι στο προσκήνιο έρχονται τα ονόματα των Γουνδουλάκη, Μενδρινού, Ζαραδούκα και Δημήτρη. Οι υποθέσεις τους, ωστόσο είναι διαφορετικές. Για τους δύο πρώτους (σ.σ. Γουνδουλάκη, Μενδρινό) υπάρχει η πρόθεση, όπως εκφράστηκε διά στόματος Παράσχου να παραμείνουν στο Μάλεμε και να τους ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Ζαραδούκα και Δημήτρη υπάρχουν... σύννεφα στον ορίζοντα. Οι δυο τους μένουν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου και προς το παρών δεν έχει γίνει κάποια "κρούση" από την διοίκηση που να αποσαφηνίζει την παραμονή τους ή μη και τη νέα σεζόν στα Χανιά.

Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να μην έχει κατασταλάξει ακόμα για την τύχη τους ενώ από την πλευράς της η διοίκηση της ομάδας του Πλατανιά δεν δείχνει να βιάζεται.

Βέβαια από την πλευρά τους οι δυο παίκτες είναι ελεύθεροι αν θέλουν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα και αυτό είναι ρίσκο που παίρνουν στην ομάδα του Πλατανιά.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ