ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίρνει και Καμπά Σαμπού ο Πλατανιάς

Παίρνει και Καμπά Σαμπού ο Πλατανιάς

Ο Νίλι ανακοινώθηκε, ο Ουντότζι θα ανακοινωθεί κι ακολουθεί ο 21χρονος αμυντικός (αγωνίζεται κι ως αμυντικός μέσος) ύψους 1.90 από την Γκάμπια, Καμπά Σαμπού, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά. (video)

Με το βλέμμα στον "τελικό" της Κέρκυρας (27/1, 15:00) για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ο Πλατανιάς κάνει εντυπωσιακό ντεμαράζ στο "φώτο-φίνις" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Νίλι όχι μόνον ανακοινώθηκε, αλλά και ταξίδεψε για το νησί του Ιονίου, ο Ουντότζι επέστρεψε στα Χανιά κι αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Αλλά, η ενίσχυση δεν σταματά εδώ. Στα Χανιά βρίσκεται ο 21χρονος αμυντικός (αγωνίζεται κι ως αμυντικός μέσος) ύψους 1.90 από την Γκάμπια, Καμπά Σαμπού. Ο Σαμπού ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Σενεγάλης, Σταντ ντε Μπουρ και την περυσινή σεζόν μετακόμισε στο Κόσοβο, όπου κι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Τρέπτσα.

Με την προϋπόθεση ότι ολοκληρώνεται η απόκτηση των Ουντότζι και Σαμπού, ο Πλατανιάς θα φθάσεις τις οκτώ προσθήκες κατά τη μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ