ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίκτης του Πλατανιά αν ξεπεράσει τους φόβους του ο Ντουμίτρου

Παίκτης του Πλατανιά αν ξεπεράσει τους φόβους του ο Ντουμίτρου
Ντουμίτρου INTIME SPORTS

Ο Ντουμίτρου τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Πλατανιά αλλά οι εξελίξεις στην χώρα μας τον φοβίζουν και για αυτό δεν έχει υπογράψει ακόμα. Συμφωνία και με τον Πάγκολο ενώ ο Νέπλιακ επέστρεψε την Τρίτη στα Χανιά αλλά όλα δείχνουν πως θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα έχουν πάει πίσω και την συμφωνία του Πλατανιά με τον Ντουμίτρου με τον πρώην επιθετικό της Βέροιας να έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα των Χανίων αλλά να τον φοβίζουν οι εξελίξεις. Για αυτό και ακόμα δεν έχει μεταβεί στα Χανιά για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Γιώργου Παράσχου.

Οι ιθύνοντες της διοίκησης του συλλόγου προσπαθούν καθημερινά να κάμψουν τις αντιστάσεις του Ντουμίτρου και να του παρέχουν τις εγγυήσεις ώστε το συγκεκριμένο θέμα να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ο παίκτες να μεταβεί άμεσα στα Χανιά για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Αντίθετα στα Χανιά βρίσκεται ήδη ο Πάγκολος με τον πρώην επιθετικό του Α.Ο. Χανίων να τα έχει βρει σε όλα με τον Πλατανιά και δεν αποκλείεται μέχρι και την Πέμπτη να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, στην πέμπτη προσθήκη για τη φετινή σεζόν.

Στα Χανιά επέστρεψε την Τρίτη και ο Νέπλιακ με τον Ουκρανό να εξακολουθεί να είναι τραυματίας και η ευπάθεια του στους τραυματισμούς δεν αποκλείεται να του στοιχίσει το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά καθώς στην διοίκηση της ομάδας θέλουν να έρθουν σε συμφωνία ώστε αποχωρήσει από τον σύλλογο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ