ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πάει για Μανωλά ο Πλατανιάς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ
Μανωλάς EUROKINISSI SPORTS

Για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά κινείται ο Πλατανιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 24χρονος προορίζεται για αντί - Κάργας και μπορεί να παίξει στόπερ και αριστερό μπακ.

Εδώ και καιρό είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ότι ο Γιάννης Κάργας θα αποχωρούσε από τον Πλατανιά. Την Τετάρτη (28/6) η ΠΑΕ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον νεαρό αμυντικό και ως εκ τούου μπήκε στη διαδικασία να βρει τον αντικαταστάτη του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κρητικοί κατέθεσαν πρόταση στον Κώστα Μανωλά, που ανήκει στην ΑΕΚ. Δεν έχει διευκρινιστεί, αν αποκτηθεί, αν κατηφορίσει ως δανεικός από την Ένωση ή ως ελεύθερος. Ο 24χρονος μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερό μπακ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε μία συμμετοχή με την ΑΕΚ. Με τον Λεβαδειακό το 2015-2016 έπαιξε σε 20 ματς σε Super League και Κύπελλο. Στη μεγάλη κατηγορία έχει αγωνιστεί και με την Κέρκυρα, το δεύτερο μισό του 2014-2015 (4 συμμετοχές).

Ο γιος του Στέλιου Μανωλά έχει περάσει ακόμα από Θρασύβουλο και ΑΟ Χανιά, με τις οποίες έπαιξε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Στις 5 Αυγούστου 2016 η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την απόκτησή του για τρία χρόνια.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ