ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πάει για δέκα μεταγραφές ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καρυπίδης, Σωτηρίου EUROKINISSI SPORTS

Οι πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ του Πλατανιά αναγκάζουν τη διοίκηση να προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα προσθήκες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αλλαγμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό θα είναι το ρόστερ του Πλατανιά τη νέα σεζόν στη Super League. Με δεδομένο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό επιτελείο θα επιδιώξουν να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δέκα προσθήκες.

Οι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Σωτηρίου, Θανάσης Ντίνας, Μικαλάι Σιγκνιέβιτς, Φανούρης Γουνδουλάκης και Γιαγιά Μπανανά δεν παραμένουν στην ομάδα των Χανίων. Το ίδιο θα γίνει και με τον Χουάν Μουνάφο, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κώστα Μενδρινού.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγουν και οι Χρήστος Καρυπίδης και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν. Αυτοί οι δύο πάντως, όλα δείχνουν πως θα ανανεώσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους και θα παραμείνουν στο "ερυθρόλευκο" σύνολο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παράσχου.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Πλατανιάς θα κινηθεί για τουλάχιστον δέκα μεταγραφές, ώστε να συγκροτηθεί το ρόστερ της σεζόν 2017-2018. Στο Sport24.gr έχετε διαβάσει πως οι Κρητικοί εξετάζουν για τη γραμμή κρούσης τον Ιβοριανό επιθετικό του ΟΦΗ, Πατρίκ Βουό.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ