ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οριστικά τέλος ο Μανούσος για τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μανούσος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μανούσος δεν συνεχίζει στον Πλατανιά. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι συναντήθηκε την Τετάρτη (3/5) με τη διοίκηση της ΠΑΕ και λύθηκε το συμβόλαιό του.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Πλατανιά ο Γιώργος Μανούσος. Ο 29χρονος επιθετικός είχε κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση για την απόφασή του να μιλήσει στα Media για όσα καταγγέλθηκαν ότι συνέβησαν στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, κόντρα στην εντολή που είχαν οι παίκτες να μην το πράξουν, αφότου είχαν κληθεί για κατάθεση.

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά συναντήθηκε την Τετάρτη (3/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και αποφασίστηκε να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018!

Ο Μανούσος είχε μιλήσει προ ημερών στην ιστοσελίδα "sportit" και είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Δεν συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ