ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ομιλία και ομαδικός καφές στον Πλατανιά

Ομιλία και ομαδικός καφές στον Πλατανιά
Χριστόπουλος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ενόψει των δυο δύσκολων εβδομάδων που έρχονται και θα κρίνουν κατά πολύ την παραμονή της ομάδας των Χανίων στην Super League ενώ εν συνεχεία για να τους επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά και να χαλαρώσουν τους πήγε για καφέ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θέλησε να ρίξει λίγο τους ρυθμούς στον Πλατανιά μετά από μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς και παράλληλα να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν λίγο ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά το πρόγραμμα της Δευτέρας ήταν ιδιαίτερα χαλαρό καθώς περιελάμβανε αποθεραπεία για όλους λόγω και του εσωτερικού διπλού σε φουλ ρυθμούς που έγινε την Κυριακή.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τις δυο εβδομάδες που έρχονται και τα παιχνίδια που ακολουθούν ζητώντας τους να δείξουν χαρακτήρα ώστε να πάρουν τους βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα των Χανίων στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά το πέρας της προπόνησης μάλιστα μετά από πρωτοβουλία του νεαρού τεχνικού όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε σε μια καφετέρια στο προπονητικό κέντρο όπου χαλάρωσαν και απόλαυσαν τον καφέ τους ενώ αγνάντευαν την θάλασσα με τους ξένους παίκτες μάλιστα να ξετρελαίνονται με την θέα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές, μετά το χθεσινό εσωτερικό διπλό, που διεξήχθη στο Μάλεμε, με τον Γιάννη Χριστόπουλο, σε ομιλία του, να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα μας, η οποία καλείται να δείξει χαρακτήρα προκειμένου να κερδίσει τους αναγκαίους βαθμούς και να πετύχει έτσι τον στόχο τής παραμονής στη Super League.

Μετά την προπόνηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πήγαν, όλοι μαζί, για καφέ στην περιοχή του Κολυμπαρίου, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων από το προπονητικό κέντρο του Μάλεμε.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα".

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πλατανιάς από τη στιγμή που υπήρξε η διακοπή προετοιμάζεται για έναν "μεγάλο τελικό" κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Χριστόπουλο να μην έχει στην διάθεση του τους Τσουράκη και Μαχλελή. Και οι δυο θα χάσουν το ματς με τους Βοιωτούς ενώ για τον πρώτο αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία έχει υποβληθεί προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ