ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ολοκληρώνεται του Γκνιάτιτς στην Ρόντα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου ο Γκνιάτιτς ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Ως παίκτης της Ρόντα θα πρέπει πλέον να λογίζεται ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε ο Βόσνιος μέσος να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από την Κυριακή για το ενδιαφέρον των Ολλανδών και επήλθε συμφωνία με τον Πλατανιά και ο Γκνιάτιτς αναμένεται την Παρασκευή να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι συμβόλαιο του Γκνιάτιτς εκπνέει το καλοκαίρι. Εφέτος έχει παίξει σε 12 ματς, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 29 εμφανίσεις με τους Κρητικούς.

Επειδή οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία αποφασίστηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να μείνει εκτός αποστολής. Για αυτό και εσπευσμένα τη θέση του στην 18άδα πήρε ο Μουνάφο που αρχικά είχε μείνει εκτός αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ