ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Όλοι μέσα στον Πλατανιά ενόψει Παναθηναϊκού

Όλοι μέσα στον Πλατανιά ενόψει Παναθηναϊκού
Πλατανιάς

Όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Πλατανιά συν τον Στάθη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε πήρε μαζί του ο Γιώργος Παράσχος. Αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα των Χανίων.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παράσχος στον Πλατανιά ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Παράσχος πήρε μαζί του στην αποστολή που ανακοίνωσε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας καθώς και τον Στάθη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε.

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός 20άδας κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά τον Γιορέντε ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει και θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Αυστραλία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τουΠλατανιάγια την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας,Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία είναι:

Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Κρος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης".

Εκτός έχουν μείνει οι: Αμπντέλ Σαλάμ, Ζίκο, Κασωτάκης, Γιορέντε, Πριντέντα και Αμπντούλ.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ