ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ολιμπά: "Οι Έλληνες παρέμειναν αξιοπρεπείς στην κρίση"

Ολιμπά: "Οι Έλληνες παρέμειναν αξιοπρεπείς στην κρίση"
Ολιμπά INTIME SPORTS

Ο 27χρονος διεθνής με τη Μαρτινίκα τερματοφύλακας του Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά, μίλησε στο γαλλικό Τύπο για την ελληνική οικονομική κρίση αλλά και τη σεζόν που έρχεται.

Στην εκτίμηση ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο ότι οι Έλληνες παρέμειναν αξιοπρεπείς μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση προέβη μέσω συνέντευξης στην "Equipe", ο 27χρονος διεθνής με τη Μαρτινίκα τερματοφύλακας του Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά.

"Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πάντα δονεί τη χώρα. Υπάρχει και το μπάσκετ, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Όλα τα οικονομικά και κυβερνητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, έχουν αντίκτυπο στα κλαμπ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει τους πόρους.

Αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία των ομάδων και καθυστέρηση πληρωμών. Η Γαλλία δεν είναι συνηθισμένη σε αυτά τα φαινόμενα, είναι πιο προετοιμασμένη. Αλλά οι Έλληνες, παραμένουν αξιοπρεπείς. Ζουν σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αρκετό διάστημα. Η ζωή τους, παραμένει η ίδια. Μένω στον Πλατανιά, στην Κρήτη, ένα τουριστικό μέρος. Έχει ακόμη πολλούς τουρίστες, η κατάσταση αντιμετωπίζεται λίγο διαφορετικά."

Για τον Πλατανιά και τη νέα σεζόν που έρχεται: "Οι άνθρωποι του Πλατανιά με εμπιστεύονται. Αυτή το καλοκαίρι ήρθαν πολλοί, έφυγαν πολλοί. Εμένα ο ρόλος μου είναι να υποδέχομαι τους καινούριους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δουλεύει καλά. Τα φιλικά ματς που δώσαμε στη Βουλγαρία - κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας - μας βοήθησαν να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά. Τα πράγματα εξελίσσονται καλά, όσον αφορά στη φυσική κατάσταση."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ