ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Όλα καλά με Αποστολόπουλο στον Πλατανιά

Όλα καλά με Αποστολόπουλο στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φουλ ρυθμούς μπήκε η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα και το θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως οι Αποστολόπουλος, Γκνιάτις δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Έμφαση στην τακτική δόθηκε στην προπόνηση του Πλατανιά την Τρίτη (11/10) με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Τα ευχάριστα για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως ούτε ο Αποστολόπουλος, ούτε και ο Γκνιάτις έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να παίξουν και οι δυο κόντρα στους Αρκάδες. Ο πρώτος μάλιστα την Τρίτη γυμνάστηκε κανονικά ενώ ο Γκνιάτις έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά αναμένεται να μπει την Τετάρτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στα παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής 10Χ10.

Ο Αποστολόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ενώ αντίθετα ο Γκνιάτις, για προληπτικούς λόγους, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ