ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι... μέρες του Αναστασιάδη στον Πλατανιά

Οι... μέρες του Αναστασιάδη στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Με αφορμή το ματς του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, θυμόμαστε το πέρασμα του Αγγελου Αναστασιάδη από τους Κρητικούς. Οι αριθμοί του, η καλή άποψη του Στέλιου Βαρουξάκη γι' αυτόν και η... ήττα από τον "Δικέφαλο".

Αποτέλεσε τεχνικός του Πλατανιά σε δύο σεζόν, πλέον σήμερα (31/8) θα είναι αντίπαλος του... Ο λόγος για τον Αγγελο Αναστασιάδη που ως προπονητής του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κρήτης, την οποία υπηρέτησε τις αγωνιστικές χρονιές 2012-13 και 2013-14. Με αφορμή το ματς του Πλατανιά με τον "Δικέφαλο", ας θυμηθούμε το πέρασμα του Αναστασιάδη από τους Χανιώτες.

Οι αριθμοί του στον Πλατανιά

Ποιος ήταν ο απολογισμός του; Την σεζόν 2012-13 έκατσε στον πάγκο του Πλατανιά σε 25 ματς (ο πρώτος του αγώνας ήταν απέναντι στον Παναθηναικό στις 25/11/12) έχοντας 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες (σ.σ. παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και ματς Κυπέλλου). Την αγωνιστική χρονιά 2013-14 σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Την περσινή σεζόν ο Αναστασιάδης ανέλαβε τους Κρητικούς τον χειμώνα (το πρώτο του ματς ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό στις 15/02/14) και όχι από την αρχή της σεζόν με σκοπό να παραμείνουν στην κατηγορία, όπως και έγινε τελικά.

"Από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα..."

Για τον Αναστασιάδη υπάρχει καλή άποψη στον Πλατανιά σχετικά με το έργο του εκεί και αυτό έχει φανεί από τις δημόσιες τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της συγκεκριμένης ομάδας, Στέλιου Βαρουξάκη. “Φυσικά και θέλαμε να μείνει ο Άγγελος. Μετά την συζήτηση που είχε με τον κ. Σαββίδη, μας είπε πως δεν θα μείνει. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα αναμφισβήτητα. Είναι πολύ τίμιος, αξιοκρατικός, δεν αδικεί κανέναν και έχει κάποιες πολύ σημαντικές αρχές. Πιστεύω αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του ως προπονητή", είχε πει ο ίδιος για τον Αναστασιάδη.

Η κόντρα του με τον ΠΑΟΚ και η... ήττα

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον Πλατανιά, ο Αναστασιάδης αντιμετώπισε μια φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε στις 09/03/13, την σεζόν 2012-13. Σε εκείνο το ματς ο "Δικέφαλος" τον... πίκρανε καθώς είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-2. Ο Σαλπιγγίδης στο 3' είχε κάνει το 0-1, ο Τετέ ισοφάρισε (1-1) στο 24' αλλά ο "Σάλπι" (ο οποίος είχε αποβληθεί σε εκείνο το παιχνίδι) στο 32' διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ