ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Τζιλβάν για δυο χρόνια στον Πλατανιά

Ο Τζιλβάν για δυο χρόνια στον Πλατανιά

Την απόκτηση του Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης του Πλατανιά είναι ο Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν. Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή ενόψει του επικείμενου πρωταθλήματος της Super League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μινέιρο και Χέρκουλες, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

"Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται. Νέα σημαντική προσθήκη ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν (Gomes Vieira Gilvan).

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9/4/1984, με ύψος 1,76 μ.), που αγωνίζεται στις πτέρυγες, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά.

Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 84, έχει μια πλούσια καριέρα με «γεμάτες» χρονιές. Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ισπανική Εϊμπάρ, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β" εθνική κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας 26 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αναλυτικότερα, έχει αγωνιστεί σε: Ατλέτικο Μινέιρο (2005), Ντιναμό Τμπίλισι (2005 - 2007), Ζεσταφόνι (2007 - 2009), Ζέχου Γιουνάιτεντ (2009 - 2010), Ουέσκα (2010 - 2012), Χέρκουλες (2012 - 2013), Εϊμπάρ (2013 - 2014)".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τζιλβάν Γκόμες δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά, μια ομάδα καλά οργανωμένη, με πολύ καλό κλίμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να πετύχει τους στόχους της, που είναι η παραμονή στη Super League και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Νιώθω καλά, οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και την περιοχή είναι πολύ θετικές και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ