ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Μιλούνοβιτς έριξε στο καναβάτσο τους Ιταλούς!

Ο Μιλούνοβιτς έριξε στο καναβάτσο τους Ιταλούς!
Μιλούνοβιτς INTIME SPORTS

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς του Πλατανιά έπαιξε στο νικηφόρο (1-0) ματς της Σερβίας Κ21 με την αντίστοιχη της Ιταλίας και ήταν αυτός που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. (VIDEO)

Η Εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21 έδωσε φιλικό παιχνίδι στο Μπενεβέντο της Ιταλίας με το αντίστοιχο συγκρότημα της ''σκουάντρα ατζούρα'', στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο για τα τελικά του ευρωπαϊκούς πρωταθλήματος, που θα γίνουν τον Ιούνιο στην Τσεχία.

Οι Σέρβοι κατέκτησαν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του ''δικού μας'' Λούκα Μιλούνοβιτς! Ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά βρήκε δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο 22χρονος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα 68' που αγωνίστηκε και είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για την τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου στα γήπεδα της Τσεχίας.

Και στο πρωτάθλημα ο Σέρβος τα πηγαίνει εξαιρετικά, είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων και δικαιώθηκε ο τέως πια προπονητής των Χανιωτών, Γιάννης Χριστόπουλος, που επί δύο μήνες τον ''έψηνε'' για να τον φέρει στον Πλατανιά και έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων να κάνουν την οικονομική υπέρβαση.

Ο Μιλούνοβιτς είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους παίκτες που αγωνίζονται στην Super League και αν αξιοποιηθεί κατάλληλα θα φέρει και αρκετά χρήματα στην ομάδα του Πλατανιά κάνοντας απόσβεση της παρουσίας του και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για αυτόν. Επίσης το όνομα της ομάδας των Χανίων μέσω του Μιλούνοβιτς αλλά και των υπολοίπων διεθνών βγαίνει και εκτός των ελληνικών συνόρων. Κάτι που επίσης αποτελεί έργο του Γιάννη Χριστόπουλου που το περασμένο καλοκαίρι έφερε στην ομάδα των Χανίων αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ήδη εξάλλου το όνομα του έχει συνδεθεί με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο και της ΑΕΚ με τον Πλατανιά μέσω του Χριστόπουλου να "κλέβει" ουσιαστικά τον παίκτη από τους "κιτρινόμαυρους".

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ