ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο ΚΑΠ "έπιασε" τον Γιακουμάκη και χάνει Πανθρακικό

Ο ΚΑΠ "έπιασε" τον Γιακουμάκη και χάνει Πανθρακικό
Ντα Κόστα, Γιακουμάκης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στον αγώνα με τον Πανθρακικό, εξαιτίας του... άρθρου 31 του ΚΑΠ. Διαβάστε για ποιον λόγο μένει εκτός ο 21 ετών φορ του Πλατανιά. (PHOTO).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός από τον αγώνα του Πλατανιά με τον Πανθρακικό το απόγευμα του Σαββάτου (17/10, 16.00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 21 ετών επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας (5/10) με τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν ανακοινωθεί οι κλήσεις της Εθνικής Κ21 για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, για τα προκριματικά του Euro 2017.

Ο νεαρός ήταν τραυματίας, όμως, και έτσι δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη για το ματς στο οποίο εντέλει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 4-0.

Σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 2(β): " Ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκλείσθηκε από Εθνική ομάδα, λόγω τραυματισμού ή ασθενείας του, δεν δύναται να μετάσχει σε αγώνα της ομάδας του πριν από την παρέλευση οκτώ (8) ημερών από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας στον οποίο δεν συμμετείχε για την πιο πάνω αιτία, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα του αγώνα της Εθνικής.

Ο ΚΑΠ "έπιασε" τον Γιακουμάκη και χάνει Πανθρακικό

Η τυχόν συμμετοχή του είναι αντικανονική και τιμωρείται και αυτεπάγγελτα από τη διοργανώτρια. Εξαιρούνται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την ομάδα τους, λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, σε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, αμέσως προηγούμενου από τον αγώνα της Εθνικής".

Αυτό σημαίνει πως ο Γιακουμάκης δεν μπορεί να παίξει στο ματς με τους Θρακιώτες και υποχρεωτικά θα μείνει εκτός "μάχης", ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα του. Βέβαια, δεν είχε προβλεφθεί από τον ΚΑΠ ότι ένας παίκτης μπορεί να δώσει το ματς της αγωνιστικής το βράδυ της ίδιας ημέρας που ανακοινώθηκαν οι κλήσεις!

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ