ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ινδός Σινγκ για τρία χρόνια στον Πλατανιά

Ο Ινδός Σινγκ για τρία χρόνια στον Πλατανιά
Σινγκ

Ο Ινδός επιθετικός, Γκούρζιντερ Σινγκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Πλατανιά. Είναι ο έβδομος παίκτης που προωθείται στην πρώτη ομάδα από την ακαδημία.

Επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε στον Πλατανιά ο Γκούρζιντερ Σινγκ. Ο 20χρονος Ινδός επιθετικός μετείχε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Χανιωτών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Γιώργου Παράσχου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς έχει ως εξής: " Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της Κ20, Γκούρζιντερ Σινγκ, υπέγραψε με την ομάδα μας, επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων. Ο 20χρονος (14/9/97) Ινδός επιθετικός, αποτελεί τον έβδομο παίκτη των Ακαδημιών του Πλατανιά που προωθείται στην πρώτη ομάδα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και της εμπιστοσύνης που δείχνουν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία στα παιδιά που θα αποτελέσουν το αύριο της ομάδας μας".

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ

Την Παρασκευή (1/9) θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Ελίνι Δημούτσου από τον Πλατανιά. Ο 29χρονος χαφ θα αποτελέσει παίκτη των Κρητικών και θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παράσχο, όπως το είχαν πράξει παλαιότερα στον Ατρόμητο.

Στον Πλατανιά διέρρεαν ότι με την απόκτηση τοιυ Δημούτσου "δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση της τελευταίας στιγμής".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ