ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πλατανιά ο Μπερνεάνου

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πλατανιά ο Μπερνεάνου

Αλλαγή στους προπονητές τερματοφυλάκων στον Πλατανιά με τον Κώστα Γκολέμη να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και τον Γιώργο Μπερνεάνου να τον αντικαθιστά.

Με νέο προπονητή τερματοφυλάκων θα πορευτεί ο Πλατανιάς καθώς ο μέχρι πρότινος Κώστας Γκολέμης αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και τη θέση του πήρε το 32χρονος Γιώργος Μπερνεάνου με προϋπηρεσία σε Επισκοπή και Κισσαμικό. Επίσης αλλαγή είχαμε και στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου, καθώς ο Κώστας Γκολέμης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μας.

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πλατανιά, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 29/8/1984 και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τα έκανε στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη. Στη συνέχεια ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε στην Tottenham Hotspur FC Tallahassee, με ειδικότητα στην προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και συγκεκριμένα στους τερματοφύλακες. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κρήτη όπου εργάστηκε αρχικά στην Επισκοπή και στη συνέχεια στον Κισσαμικό.

Είναι κάτοχος δίπλωμα προπονητή UEFA B, δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων NSCAA Level 1 και Level 2, ενώ έχει δουλέψει στις River Region Rapids, Prattville, AL (Alabama State USA 2012-2013), Tottenham Hotspur FC Tallahassee, FL (Florida State USA 2013-2014), Π.Α.Ε. Επισκοπή (Football League 2014-2015) και Π.Α.Ε Κισσαμικός (Football League 2015 – 2016).

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Παριωτάκη που αποχωρεί από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία".

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν με τους παίκτες του Πλατανιά τις προηγούμενες μέρες να περνάνε από εργομετρικά και ιατρικά τεστ τα οποία και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ