ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Νέος γυμναστής στον Πλατανιά ο Κομσής

Νέος γυμναστής στον Πλατανιά ο Κομσής

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Παπαδάκη στον Πλατανιά με τον Χάρη Κομσή να αναλαμβάνει την εκγύμναση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Χανίων.

Ο Χάρης Κομσής θα είναι ο γυμναστής που θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Παπαδάκη στην ομάδα του Πλατανιά. Μάλιστα ο νεαρός γυμναστής ανέλαβε ήδη την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του συλλόγου του Χανίων ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τον Πλατανιά που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χάρη Κομσή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας, αντί του κ. Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ο κ. Χάρης Κομσής, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., με αντικείμενο την Κινησιολογία (Human Kinetics) και κάτοχος πτυχίου προπονητικής UEFA A".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24