ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Νέα σημαντική προσθήκη με Κουλιμπαλί

Νέα σημαντική προσθήκη με Κουλιμπαλί

Ο Πλατανιάς προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή αποκτώντας τον διεθνή με το Μάλι Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Γαλλία με την Μπρεστ.

Σε ακόμη μια σημαντική ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής μετά την μεταγραφή του Μπανανά προχώρησε ο Πλατανιάς καθώς απέκτησε και τον διεθνή με το Μάλι Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με θητεία στην Γαλλία όπου και έχει αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του βρέθηκε στα Χανιά και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας των Χανίων δηλώνοντας χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Πλατανιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Άλλη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον -διεθνή με το Μάλι- ποδοσφαιριστή Ουσμάν Κουλιμπαλί(Ousmane Coulibaly).

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9/7/1989), με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός (δεξί μπακ).

Ο Κουλιμπαλί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2007 στη γαλλική Μαντ, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2008) πήρε μεταγραφή στην Γκινγκάμπ. Από το 2009 μέχρι και το τέλος της προηγούμενης περιόδου αγωνιζόταν στη γαλλική Μπρεστ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στα γραφεία της Π.Α.Ε., παρουσία του κ. Μανώλη Μαθιουλάκη(φωτογραφία), ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πλατανιά. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη, όπου το επίπεδο ζωής, όπως βλέπω, είναι πολύ καλό. Στόχος μου είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για τους φίλους του Πλατανιά».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ