ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) ο Αγιασμός της ομάδας του Πλατανιά με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και την διοίκηση του συλλόγου ενώ ο στόχος όπως δήλωσαν οι Μαθιουλάκης, Παράσχος είναι μια σεζόν ακόμα καλύτερη από πέρσι.

Ο Πλατανιάς πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή σεζόν πέρυσι με αποτέλεσμα ο πήχης ενόψει της νέας χρονιάς να μπαίνει ακόμα ψηλότερα. Αυτό υποστήριξαν σε δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Μαθιουλάκης όσο και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Παράσχος κατά τον Αγιασμό της ομάδας την Παρασκευή (14/7) το απόγευμα.

Λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στο Πράβετς της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός με την ευχή η χρονιά να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα, τραυματισμούς και η παρουσία της ομάδας να είναι καλύτερη από πέρσι. Μάλιστα στους εκπροσώπους του Τύπο μίλησαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας και ο προπονητής αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Δημήτρης Στάμου, Βασίλης Πλιάτσικας αλλά και ο παλιός, Χρήστος Καρυπίδης.

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την ευχή η νέα σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και φυσικά χωρίς τραυματισμούς πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, ο καθιερωμένος αγιασμός, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πλατανιά, ο οποίος ουσιαστικά ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και αναχωρεί πλέον για το Πράβετς, όπου εκτός από τις προπονήσεις θα δώσει και σειρά φιλικών αγώνων. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Εφημέριος Πλατανιά, π. Δημήτρης Παρασκάκης.

Στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο Δημήτρης Στάμου και ο Βασίλης Πλιάτσικας από τους νέους παίκτες, καθώς και ο Χρήστος Καρυπίδης.

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Συγκεκριμένα ο κ. Μαθιουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Πλατανιάς θα έχει καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο όπως επεσήμανε θα είναι πιο δύσκολο από το περυσινό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Σήμερα επίσημα ξεκινά η νέα χρονιά. Ελπίζω αγωνιστικά -γενικώς- να πάει καλύτερα από πέρυσι. Να μην έχουμε αναβολές και τα παιχνίδια να γίνονται στην ώρα τους. Όσον αφορά στον Πλατανιά, κάνουμε μια νέα αρχή από φέτος, με ό,τι έχει προηγηθεί. Είχαμε πολλά συμβόλαια που έληγαν, και έτσι έγινε μια ριζική ανακαίνιση στην ομάδα. Το μπαλάκι είναι τώρα στον κ. Παράσχο, αυτούς τους καινούργιους παίκτες, που πιστεύω ότι είναι καλοί παίκτες, να τους μοντάρει και να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι καλύτερο από το περυσινό.

Με αυτή τη φιλοδοξία ξεκινάμε. Έχουμε πάρει δέκα παίκτες, πιθανόν να γίνουν μια – δυο προσθήκες ακόμα. Ευτυχώς οι μεταγραφές έγιναν πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και το 95% του ρόστερ είναι έτοιμο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου.

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Όχι για να πληρώσει, αλλά για να γεμίσει το γήπεδο. Έχουμε ένα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει 3.500 με 4.000 άτομα, πρέπει να είναι γεμάτο σε όλους τους αγώνες. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κρήτη που παίζουμε στην Super League, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχει φιλοδοξίες. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε πάρει καλή θέση στο πρωτάθλημα και ελπίζω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Για όλα αυτά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι είναι δυνατόν.

Ρίξαμε τις τιμές στα διαρκείας και ο μέσος όρος είναι 10 ευρώ ο αγώνας. Όλα θα πάνε καλά. Ως πρόεδρος όλες οι χρονιές ήταν δύσκολες για μένα. Φέτος θα είναι ιδιαίτερη σεζόν. Πιστεύω ότι τελικά την Τετάρτη η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα κάνει λόγο για 14 ομάδες. Άρα λοιπόν κινδυνεύουν περισσότερες ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι έχουμε καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά”.

Από την πλευρά του ο κ. Παράσχος είπε:

"Καλή χρονιά να έχουμε και καλή συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι το 80% του ρόστερ έχει καλυφθεί και αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Αυτή την εβδομάδα κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν οι μεταγραφές και να έρθουν όλα τα παιδιά. Θέλαμε ένα ρόστερ 25-26 παικτών μαζί με τους τερματοφύλακες, το κατορθώσαμε και πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο άνετα και να δώσουμε σε όλα τα παιδιά παιχνίδια στα πόδια τους και να τους δούμε καλύτερα.

Φέτος θα έχουμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και από μας το προπονητικό τιμ και τα παιδιά. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική.

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Δυστυχώς ο κορμός έφυγε όλος και για αυτό λέω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους. Τα πρώτα δείγματα από θέμα δουλειάς και διάθεσης είναι θετικά και αυτό με ευχαριστεί. Είναι και καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες. Χρειαζόμαστε ακόμα έναν ακόμα επιθετικό, ίσως ακραίο και έναν ακόμα παίκτη στα χαφ και θα είμαστε πλήρεις. Η τακτική η δικιά μου είναι να έχουμε περισσότερους Έλληνες, προσπαθήσαμε αλλά δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις. Αν και ήταν λίγοι καθώς σε κάποιες θέσεις δεν βρήκαμε. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας δεν θα αλλάξει. Θέλουμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα παίξουμε παθητικά, αυτό είναι σίγουρο".

Ο Δημήτρης Στάμου, αφού χαρακτήρισε πρόκληση τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τον Πλατανιά, πρόσθεσε:

"Ήρθα σε μια ομάδα πολύ οργανωμένη με ανθρώπους που την αγαπάνε και είναι κοντά σε αυτή. Από φέτος δημιουργείται μια καινούργια ομάδα, καθώς ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχει ανοίξει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια και να έχουμε καλή πορεία. Για μένα πρώτα από όλα να υπάρχει υγεία και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην οικογένεια του Πλατανιά, ενώ συμπλήρωσε:

"Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, μια υγιής ομάδα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το “ναι” εκτός από το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, καθώς για μένα αυτό είναι το πιο βασικό. Δεν έχω προτίμηση σε μια συγκεκριμένη θέση, παίζω όπου θα μου το ζητήσει ο προπονητής. Για μένα ο Πλατανιάς είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και το όχι καλό πέρασμα από τον Πανιώνιο".

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Τέλος ο… παλιός Χρήστος Καρυπίδης είπε:

"Αρχίζει μια καινούργια χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη και ίσως χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά στην ομάδα και στα όσα ζητά ο κ.Παράσχος. Στόχος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε την πορεία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν φοβάμαι που έχει αλλάξει η ομάδα. Σίγουρα έχουν φύγει παιδιά που έχουν προσφέρει πάρα πολλά, αλλά και από την άλλη έχουνε έρθει καλοί παίκτες”.

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά:

"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"


"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"


"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"


"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"


"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"


"Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι"
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ