ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μπήκε ο Γκαβιλάν, επέστρεψε ο Γιακουμάκης

Μπήκε ο Γκαβιλάν, επέστρεψε ο Γιακουμάκης
Γκαβιλάν

Με τους Γκαβιλάν και Γιακουμάκη να τίθενται στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου η ομάδα του Πλατανιά συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Βέροια. Σπουδαία προσφορά της διοίκησης στους οπαδούς που θα στηρίξουν την ομάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Το Σάββατο ο Πλατανιάς δίνει ένα καθοριστικό ματς για την παραμονή του στην κατηγορία αντιμετωπίζοντας την Βέροια και με νίκη η ομάδα των Χανίων θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα ώστε να είναι και την επόμενη χρονιά στην Super League. Η προετοιμασία των Κρητικών συνεχίστηκε την Τρίτη με τον Γιώργο Παράσχο να βλέπει τους Γκαβιλάν και Γιακουμάκη να δίνουν το παρών.

Ο Ισπανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του ενώ ο Γιακουμάκης που αγωνίστηκε 25 λεπτά στο φιλικό της Ελπίδων με την Κροατία επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Σε αντίθεση ο Ζαραδούκας συνέχισε να γυμνάζεται μόνος του ενώ οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης και Τζιλβάν έκαναν θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας μας, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής.

Κανονικά συμμετείχε ο Γκαβιλάν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζαραδούκας, θεραπεία οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης, Τζίλβαν.

Επέστρεψε και συμμετείχε στην προπόνηση ο Γιακουμάκης, απουσίαζαν, για άλλη μία ημέρα οι διεθνείς Μιλούνοβιτς, Μπανανά.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 11, στο Μάλεμε".

Κάλεσμα, κίνητρο και επιβράβευση ενόψει Βέροιας

Το ματς με την Βέροια είναι το πλέον καθοριστικό για τον Πλατανιά καθώς η ομάδα των Χανίων έχει να παίξει και με τους Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και να υπολογίζει έξι σίγουρος βαθμούς στην συγκομιδή της. Οπότε οι Κρητικοί θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου τους για να έχουν και τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους για να τους βοηθήσει.

Η διοίκηση της ομάδας θέλοντας μάλιστα να απευθύνει ένα κάλεσμα, να δώσει κίνητρο αλλά και να επιβραβεύσει όσους πάνε στο ματς με την Βέροια το Σάββατο δίνει την ευκαιρία να πάνε στα δυο επόμενα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό πληρώνοντας μόνο ένα εισιτήριο. Και όλα αυτά με γενική είσοδο στο ματς με την Βέροια στα 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήριο (γενική είσοδος: 10 ευρώ) για τον αγώνα του Σαββάτου 4 Απριλίου, με αντίπαλο τη Βέροια, θα έχουν τη δυνατότητα, με μόλις 10 ευρώ επιπλέον συνολικά, να αποκτήσουν εισιτήριο (στην ίδια Θύρα) για τους αγώνες με τον Παναιτωλικό (26/4) και τον Ολυμπιακό (10/5).

Έτσι, με βάση τη συγκεκριμένη προσφορά της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ένας φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, καταβάλλοντας ΣΥΝΟΛΙΚΑ μόνο 20 ευρώ!

Για τη χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς, θα πρέπει οι φίλαθλοι:

1. Να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με τη Βέροια και να φυλάξουν το απόκομμα.
2. Να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, προσκομίζοντας το απόκομμα του εισιτηρίου με τη Βέροια.
3. Αγοράζοντας το εισιτήριο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι φίλαθλοι θα παίρνουν και εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καταβάλλοντας συνολικά και για τους δύο αγώνες το ποσό των 10 ευρώ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για όσους φιλάθλους αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με τη Βέροια.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

Σημειώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015, θα γίνεται ως εξής:

- Από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), από την Τετάρτη 1/4 έως και το Σάββατο 4/4, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.
– Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, από την Τετάρτη 1/4 έως και την Παρασκευή 3/4, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, το Σάββατο 4/4, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Γενική είσοδος:10 ευρώ".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ