ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μπαίνει το Σάββατο ο Μπανανά

Μπαίνει το Σάββατο ο Μπανανά
INTIME SPORTS

Ο Μπανανά θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Πλατανιά το Σάββατο και αν το καταφέρει θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην τελευταία προπόνηση του Πλατανιά πριν την αναχώρηση για την Αθήνα για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή μη του Μπανανά στο ματς με τους πράσινους. Ο Καμερουνέζος άσος της ομάδας των Χανίων την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το Σάββατο θα δοκιμάσει να βγάλει όλη την προπόνηση.

Αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς της Κυριακής με το τριφύλλι στην Λεωφόρο. Αλλιώς δεν αποκλείεται και πάλι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και οι ιθύνοντες της ομάδας των Χανίων να περιμένουν να δουν τι θα γίνει μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή για πρώτη φορά αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Μαχλελής, Κάσιο των οποίων τα δελτία αναμένεται να είναι στην διάθεση των ανθρώπων του Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να δίδει έμφαση σήμερα σε θέματα τακτικής και σε τελειώματα φάσεων, κατά τη διάρκεια της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μάλεμε.

Κανονικά συμμετείχε ο Αποστολόπουλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπανανά, Τζίλβαν, θεραπεία ο Νέπλιακ.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 11, στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ