ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μουνάφο και επίσημα στον Πλατανιά

Μουνάφο και επίσημα στον Πλατανιά
Μουνάφο Γιουσούφ INTIME SPORTS

Λίγη ώρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την επιστροφή του Μουνάφο στην ομάδα των Χανίων.

Η επιστροφή του Μουνάφο στον Πλατανιά είναι γεγονός με τον 27χρονο Ισπανό να υπογράφει για δυο χρόνια και να ανακοινώνεται από την ομάδα των Χανίων την Δευτέρα το βράδυ. Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 27χρονο (γεννηθείς στις 20/3/1988) Αργεντινό ποδοσφαιριστή Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα(Juan Manuel Munafo Horta).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χουάν Μουνάφο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ. Τις τελευταίες ημέρες σκεφτόμουν ότι ίσως θα έπρεπε να αγωνιστώ σε μια ομάδα εκτός Ελλάδας, αλλά όταν αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Πλατανιάς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πλέον είμαι μέλος της ομάδας.

Αυτό που θέλω, επειδή ήρθα αργά και το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, είναι να καταφέρω να είμαι έτοιμος το δυνατόν γρηγορότερο προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή μου»".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ