ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τραυματίας ο Ολιμπά, ανέτοιμος ο Μιλούνοβιτς

Τραυματίας ο Ολιμπά, ανέτοιμος ο Μιλούνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31 Αυγούστου, και ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Ολιμπά.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι των Κρητικών κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, επιλέγοντας για την 19μελή αποστολή του, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Ολιμπά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Επίσης εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μιλούνοβιτς αλλά και ο Φιγκέιρα για λόγους τακτικής.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος, επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Περιστερίδη, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.

Δανεικός στα Χανιά ο Σούκιας

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Πλατανιά ανακοίνωσε πως παραχώρησε δανεικό στην ομάδα των Χανίων τον Σούκια και τόνισε πως θα ήθελε αυτός ο δανεισμός να αποτελέσει την απαρχή σε μια καλύτερη σχέση ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την παραχώρηση για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή της ομάδας μαςΡαφαήλ ΣούκιαστονΑ.Ο. Χανιά.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον Ραφαήλ και στην ομάδα των Χανίων, με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο (2014 – 2015), καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League και στον θεσμό του Κυπέλλου και ταυτόχρονα εύχεταιη συγκεκριμένη ενέργεια να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα πορεία στις σχέσεις των δύο Π.Α.Ε."

Κλήσεις για τρεις

Την ίδια ώρα τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κλήθηκαν από τις Εθνικές τους ομάδες και θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας των Χανίνων το επόμενο δεκαήμερο:

"Τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες. Πρόκειται για τονΆζρακ Γιασίν Μαχαμάτ(Τσαντ), τονΜπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα(Κονγκό) και τονΖένια Νέπλιακ(Ουκρανία).

Ο Μαχαμάτ αναμένεται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στον φιλικό αγώνα με το Μαρόκο (5/9), ενώ ο Ιτούα θα είναι στην αποστολή για τους αγώνες με Νιγηρία (6/9) και Σουδάν (10/9), που θα διεξαχθούν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η τελική φάση του οποίου θα πραγματοποιηθεί το 2015 στο Μαρόκο.

Τέλος, ο Νέπλιακ θα είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας Κ21 της Ουκρανίας για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, με Ελβετία (4/9) και Λιχτενστάιν (8/9).

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ