ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μιλούνοβιτς: "Κατά 99% θα φύγω από τον Πλατανιά"

Μιλούνοβιτς: "Κατά 99% θα φύγω από τον Πλατανιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς βρέθηκε σε φιλανθρωπικό αγώνα στην Σερβία και στο περιθώριο του ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον 23χρονο να τονίζει ότι έχει προτάσεις από την Ελλάδα χωρίς όμως να κατονομάζει τις ομάδες.

Πριν από λίγες μέρες ο Λούκα Μιλούνοβιτς βρέθηκε στην πατρίδα του, ήταν μάλιστα και στην φιέστα του Ερυθρού Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έπαιξε και σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για μικρά παιδιά.

Στο περιθώριο του φιλικού ο Σέρβος άσος του Πλατανιά ρωτήθηκε για το μέλλον του και τι θα γίνει με την ομάδα των Χανίων υποστηρίζοντας ότι θα φύγει κατά 99% και πως θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.mozzasport.com για τον 23χρονο Σέρβο έχουν ενδιαφερθεί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον ίδιο όμως να απαντάει ότι ναι μεν έχει προτάσεις από την Ελλάδα αλλά χωρίς να κατονομάζει τις ομάδες που τον θέλουν.

Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του: "Κατά 99% θα φύγω από τον Πλατανιά. Ελπίζω ότι η υπόθεση μου θα έχει ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα, ήδη εξετάζω τις προσφορές που έχω στα χέρια μου. Υπάρχουν προτάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και εκτός Ελλάδας. Θα δούμε τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Είμαι 23 ετών και θέλω να κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου".

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Ερυθρό Αστέρα και την κατάκτηση του τίτλου υποστήριξε: "Παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να τους συγχαρώ για την κατάκτηση του τίτλου. Άξιζαν να βρεθούν στην πρώτη θέση και θέλω στα επόμενα τρία χρόνια να βάλουν το τρίτο αστέρι στην φανέλα που θα σημαίνει και τον 30ο πρωτάθλημα".

Ενώ ρωτήθηκε και αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην πρώην ομάδα του απαντώντας:
"Σίγουρα υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Μίλησα με τους ανθρώπους του κλαμπ. Βεβαίως θα ήθελα αυτό να συμβεί κάποια στιγμή αλλά θεωρώ ότι αυτή τη χρονική περίοδο είναι καλύτερο να συνεχίσω στο εξωτερικό. Κάποια χρονιά όμως θα επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα με την θέληση του Θεού".

Τι λέει το ρεπορτάζ για το μέλλον του Σέρβου άσου

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει ότι οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν ζητήσει από τον Μιλούνοβιτς να φέρει πρόταση για να πάρει μεταγραφή. Δύσκολα όμως κάποια ομάδα θα πληρώσει την ομάδα των Χανίων και το πιθανότερο είναι πως αν απλά βρεθεί ομάδα που θα του προσφέρει το συμβόλαιο του οι δυο πλευρές θα ζητήσουν για τη λύση του συμβολαίου του με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις προτάσεις από Ελλάδα που αποκάλυψε και ο ίδιος ότι έχει μιλώντας στους Σέρβους είναι γεγονός πως κάποιες ομάδες της Super League θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και τον έχουν προσεγγίσει σε μια πρώτη επαφή. Δεν είναι όμως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ