ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μήνυμα σε Ζιλβάν Γκόμες στον Πλατανιά

Μήνυμα σε Ζιλβάν Γκόμες στον Πλατανιά
Ζίλβαν INTIME SPORTS

Με απουσίες ανεβαίνει στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό η αποστολή του Πλατανιά. Μήνυμα σε Ζιλβάν Γκόμες, εκτός ο Μουνάφο και ο τραυματίας Κουλιμπαλί.

Στον Πλατανιά δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ζιλβάν Γκόμες στην ομάδα. Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου (12/9, 20.30), στέλνοντάς του το μήνυμα πως περιμένει βελτίωση.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήγε στον Πλατανιά το καλοκαίρι του 2014 και κατά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας και τρία γκολ. Εφέτος έχει αγωνιστεί 25 λεπτά με τον Ατρόμητο και 55 με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Μουνάφο, που δεν είναι έτοιμος, ο τραυματίας Κουλιμπαλί, ενώ για λόγους τακτικής "κόπηκαν" οι Δημήτρης και Τσιμόντζι. Νέο πρόσωπο είναι ο Αργεντινός Ράμος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανγκούλο, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Γιακουμάκη, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκη, Ιτούα, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ντίνα, Ολιμπά, Πάγκαλο, Ράμος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Σωτηρίου, Τσουράκη.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ