ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Μέχρι το Σάββατο η απάντηση Αναστασιάδη στον Πλατανιά"

"Μέχρι το Σάββατο η απάντηση Αναστασιάδη στον Πλατανιά"
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Πλατανιά παραδέχονται ότι έγινε συζήτηση και πρόταση στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος μέχρι το Σάββατο (11/11) το πρωί θα δώσει την οριστική του απάντηση για το θέμα του προπονητή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/11) με τον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος του κατέθεσε πρόταση για -νέα- συνεργασία. Χωρίς προπονητή έχει μείνει η ομάδα των Χανίων μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου και ο Νο1 επιλογή είναι ο Αναστασιάδης.

Στον Πλατανιά παραδέχονται ότι έχει γίνει επαφή με τον 64χρονο προπονητή και υποστηρίζουν ότι έως το πρωί του Σαββάτου (11/11) θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση. Αν κάνει αποδεχτή την πρόταση, θα είναι η τρίτη φορά που θα εργαστεί στον Πλατανιά.

Το 2012-2013 σε 25 ματς είχε απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες. Το 2013-2014 σε 10 παιχνίδια μέτρησε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Ο Πλατανιάς ύστερα από 10 αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις έξι βαθμούς. Ο Αναστασιάδης εργάστηκε τελευταία φορά την περασμένη σεζόν, στην ΑΕΛ, σε 8 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "παλεύει" για Αναστασιάδη ο Πλατανιάς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ