ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μενδρινός: "Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να πέσουμε"

Μενδρινός: "Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να πέσουμε"
Μενδρινός INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Γιάννη Φιλέρη και Παντελή Διαμαντόπουλο για τη νίκη του Πλατανιά επί του Παναιτωλικού.

Για το αν τους είχαν επηρεάσει τα σχόλια ότι θα πέσουν κατηγορία: "Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην σωθούμε. Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε παραμείνει στην κατηγορία μαθηματικά. Μας είχαν επηρεάσει κάποια σχόλια πάρα πολύ. Φλεβάρη Γενάρη χάσαμε κάποια παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Όταν δεν κερδίζεις μικρομεσαίες ομάδες στην έδρα σου το πράγμα είναι δύσκολο. Μαθηματικά ακόμα εξασφαλισμένοι δεν είμαστε. Όσο δεν έχεις σωθεί μαθηματικά, δεν μπορείς να πεις μεγάλα πράγματα".

Για τις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή και το ποια πιστεύει ότι θα υποβιβαστεί: "Δεν θέλω να πω ονόματα. Είδαμε τον Πανθρακικό που ήταν καταδικασμένος, κέρδισε τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να λες μεγάλα πράγματα, γιατί μπορεί να εκτεθείς. Άλλοι έχουν περισσότερες πιθανότητες, άλλοι λιγότερες. Δεν μπορείς να κερδίσεις όλα τα ματς μέσα στην έδρα σου. Πολλοί έλεγαν ότι ο Πλατανιάς μέσα στην έδρα του δεν μπορεί να κάνει το τρία στα τρία, αλλά αυτό ήταν το κλειδί".

Για το τι βοήθησε τον Πλατανιά στην "μάχη" της παραμονής: "Παίκτες οι οποίοι είναι μπολιασμένοι στην κατηγορία και έβαλαν μπροστά την ομάδα. Και η έλευση του κυρίου Παράσχου που έδωσε άλλη πνοή και ψυχολογία. Παίξαμε και για πάρτη του. Η ομάδα θα μπορούσε να είχε σωθεί πιο νωρίς. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Πλατανιάς, ώστε να μην έχει προβλήματα για την παραμονή του: "Πιστεύω ότι νούμερο ένα κίνδυνος για όλες τις ομάδες αυτές, είναι να μην επαναπαυτεί όταν κάνει καλά αποτελέσματα στην αρχή. Πρέπει να παίρνεις όσους βαθμούς μπορείς. Ό, τι μαζεύεις στην αρχή, είναι ό, τι πιο θετικό μπορείς να κάνεις. Αν πεις είμαι εξασφαλισμένος από Γενάρη-Φλεβάρη, τότε μπορεί να πέσεις. Θυμάμαι στην αρχή, για την Βέροια έλεγαν για Ευρώπη, η Κέρκυρα έλεγαν ότι έχει σωθεί και τελικά και οι δύο ομάδες είναι μέσα στο κόλπο. Το ταβάνι είναι στους 43 βαθμούς. Ο Πανθρακικός με δύο νίκες πάει στους 43. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς, τι θα γίνει με τις ισοβαθμίες. Θυμάμαι στον Πανιώνιο, η ομάδα ήταν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου δεύτερη-τρίτη και φτάναμε και παίζαμε παιχνίδια σωτηρίας στο τέλος. Ποτέ μία μικρομεσαία ομάδα, δεν πρέπει να επαναπαυτεί".

Για τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι δεν βγάζει νεαρούς Έλληνες παίκτες: "Είναι χρόνιο φαινόμενο του Ολυμπιακού. Πολύ δύσκολα θα στεριώσει Έλληνας παίκτης εκεί. Δεν μπορεί να αφήσει το πρωτάθλημα και να ασχοληθεί με Έλληνες παίκτες. Θέλουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Πρέπει να γυρίσει σε Έλληνες παίκτες. Αν στραφεί εκεί δεν έχει να χάσει τίποτα".

Για το μέλλον του: "Θα δούμε. Τελειώνει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Είμαστε σε στάδιο συζητήσεων".

Για το ποιος θα πάρει το Champions League: "Πιστεύω και θέλω να το πάρει η Μπαρτσελόνα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ