ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Σωτηρίου κόντρα στην ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Πλατανιά, Δημήτρης Σωτηρίου, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον ώμο και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Πλατανιάς φιλοξενείται από την ΑΕΛ, στη Λάρισα την Κυριακή 22 Ιανουρίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, και ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει κανονικά για το ματς με τους "βυσσινί" τον βασικό του τερματοφύλακα, Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε την Παρασκευή στον ώμο.

Διαθέσιμος για το ματς είναι και ο Καρυπίδης, ενώ εκτός είναι ο Κάργας ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Η αποστολή είναι η ίδια με αυτή που επελέγη για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μαραγκός, Ντίνας, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

Μετά από 16 αγωνιστικές στη Super League, ο Πλατανιάς έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ η ΑΕΛ έχει 14 (κι ένα ματς λιγότερο) και βρίσκεται στη 13η θέση.

Λύθηκε το συμβόλαιο με Ντιλαβέρ

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Χάρις Ντιλαβέρ από τον Πλατανιά, καθώς την Παρασκευή λύθηκε το συμβόλαιο με τον 26χρονο Βόσνιο επιθετικό.

"Ευχαριστώ" στο Δήμο Καισαριανής

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του γηπέδου της Νήαρ Ηστ για την πραγματοποίηση των προπονήσεων της ομάδας μας, την Παρασκευή 20/1 και το Σάββατο 21/1.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τον δήμαρχο και πρόεδρο του συλλόγου της Νήαρ Ηστ, Ηλία Σταμέλο, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Κανέλλα Γεωργοπούλου, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, Μανώλη Καραβασίλη και τέλος τον διευθυντή του πρότυπου παιδικού γυμναστηρίου Καισαριανής, Βασίλη Μάντη", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ