ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Στάμου και Κρος στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην Αθήνα καθώς το Σάββατο (23/9, 16:00) δοκιμάζεται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο να υπολογίζει στους Στάμου και Κρος, αλλά όχι και στους Ομπερχάουζερ και Καρυπίδη.

Ξανά τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς, τρεις ημέρες μετά τη νίκη (1-0) στα Περιβόλια επί της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τώρα, όμως, αλλάζει η έδρα (Ριζούπολη) και η διοργάνωση (5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή). H ομάδα των Χανίων βρίσκεται από την Παρασκευή (22/9) στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/9, 16:00) με τον τεχνικό της, Γιώργο Παράσχο, να υπολογίζει στις επιστροφές των Στάμου και Κρος.

Αντίθετα, ξανά έμεινε εκτός ο 27χρονος Γάλλος τερματοφύλακας, Νταβίντ Ομπερχάουζερ, όπως και ο Χρήστος Καρυπίδης ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και απουσίασε κι από το ματς του Κυπέλλου. Τραυματίας κι εκτός πλάνων είναι και ο Ντικαμονά. Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κασσωτάκης, Πριντέτα, Στάμου, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στάθης, Κρος, Ντίντακ, Στανισάβλιεβιτς, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλζακ.

O Πλατανιάς ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Super League Σουρωτή, καθώς μέχρι τώρα έχει τρεις ισοπαλίες (απέναντι σε Λεβαδειακό, Κέρκυρα και Παναθηναϊκό) και μία ήττα (εντός από Ξάνθη), με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς μετά από τέσσερα ματς, ευρισκόμενος στη 12η θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ